vrijdag 20 oktober 2017

• Fc eindhoven huurt rai vloet van psv

FC Eindhoven huurt Rai Vloet van PSV

FC Eindhoven heeft een akkoord bereikt met PSV over de huur van Rai Vloet. De Brabander speelt dit seizoen bij de Blauw-Witten.

De aanvallend ingestelde Vloet doorliep de jeugdopleiding van PSV, waar hij in 2012 zijn eerste profcontract tekende. Vervolgens maakte Rai Vloet in 2014 zijn officiële debuut in het eerste elftal van de Eindhovenaren. In de Jupiler League scoorde Vloet reeds 16 doelpunten tijdens wedstrijden van Jong PSV.

Harm van Veldhoven is verheugd: ‘’Rai Vloet is de aanvallende versterking waar we naar op zoek waren. Hij heeft scorend vermogen, een goede traptechniek en is multifunctioneel. Bij FC Eindhoven krijgt hij een ideaal platform om de volgende stap te maken in zijn carrière.’’