vrijdag 22 september 2017

• Fc eindhoven huurt jari vandeputte van kaa gent

FC Eindhoven huurt Jari Vandeputte van KAA Gent

FC Eindhoven heeft een principeakkoord bereikt met Jari Vandeputte en KAA Gent. De 19-jarige Belg zal komend seizoen op huurbasis uitkomen voor FC Eindhoven.

Vandeputte begon zijn voetballoopbaan in de jeugdopleiding van KAA Gent. Bij de Belgische club speelde hij drie jaar, waarna hij uitkwam in de jeugd van KSC Lokeren en Club Brugge. In 2010 keerde de middenvelder terug in de jeugdopleiding van KAA Gent.

De talentvolle Belg  maakte zijn debuut in het eerste team van KAA Gent in de eerste wedstrijd van seizoen 2013/2014. Het afgelopen seizoen speelde Vandeputte op huurbasis bij KSV Roeselare, uitkomend in de tweede klasse van België.

Ook mocht Jari Vandeputte uitkomen voor de jeugdteams van de Belgische nationale ploeg. Hij streed afgelopen seizoen met België U19 voor deelname aan het EK 2015 in Griekenland, maar liep de kwalificatie met zijn team mis.

We heten Jari van harte welkom en wensen hem veel succes bij FC Eindhoven!

Fotografie: PRO SHOTS / ANP