vrijdag 18 augustus 2017

FC Eindhoven gaat voor periodetitel

Niet alleen de drie punten, maar ook een periodetitel staan morgen op het spel.  Op vrijdag 24 april om 20.00 uur speelt FC Eindhoven in het Jan Louwers Stadion tegen nummer 6 van het klassement, FC Oss. “De periode zou een mooie beloning zijn voor onze prestaties tot nu toe”, zegt trainer Jean-Paul de Jong.

Fantastisch seizoen

Dat FC Eindhoven aan een fantastisch seizoen bezig is, staat als een paal boven water. Er werd dit seizoen slechts twee keer verloren in eigen huis. De rest van de thuiswedstrijden werden allemaal gewonnen. “Niet iedereen zal gedacht hebben dat we drie wedstrijden voor het einde van de competitie op een tweede plaats zouden staan. Dat we ook nog eens een periodetitel kunnen pakken, maakt het alleen maar mooier.” zegt De Jong over het seizoen van de Blauw-Witten.

Periodekampioenschap

Een periodetitel is niet het einddoel van FC Eindhoven. “Deze prijs winnen is een tussendoel. Want ons grote doel is geschiedenis schrijven door te promoveren naar de Eredivisie."

Ten opzichte van vorige week vallen Chiro N’toko en Paul Beekmans naast de selectie. N’toko zit een schorsingdag uit en Paul Beekmans heeft last ter hoogte van de knie. Miguel Lopes en Junior Dos Santos nemen hun plaats in.

De wedstrijdselectie:

Branco van den Boomen, Jason Bourdouxhe, Fries Deschilder, Junior Lima Dos Santos, Timothy Durwael, Maxime Gunst, Paul van der Helm, Thomas Horsten, Roald van Hout, Torino Hunte, Diego Karg, Chiel Kramer, Miguel Lopes, Tom Muyters, Norichio Nieveld, Joey Sleegers, Jens van Son, Tibeau Swinnen en Sebastiaan de Wilde

Lees hier meer over de kaartverkoop.