vrijdag 25 augustus 2017

• Fc eindhoven gaat samenwerking aan met cityinformation

FC Eindhoven gaat samenwerking aan met CityInformation

Sinds kort is FC Eindhoven een strategische samenwerking aangegaan met CityInformation (in het bijzonder de Eindhoven CityApp). CityInformation is een (inter)nationaal platform op Appgebied waarop onder andere het lokale nieuws van de stad, de lokale radio, het bioscoop- en theaterprogramma, winkels, restaurants, hotels en lokale deals staan weergegeven. Dit alles in één App: de CityApp.

Door de samenwerking tussen FC Eindhoven en CityInformation is het mogelijk om in de EindhovenCityApp eenvoudig je tickets te bestellen voor de wedstrijden van FC Eindhoven, vind je er onze leukste fanartikelen in de fanshop én je blijft op de hoogte van al het nieuws en het speelschema van onze club.

‚Äč
Ook zo benieuwd? Zoek op ‘Eindhoven’ in de App- of Google Playstore en download de Eindhoven CityApp van CityInformation of download via deze link direct de App via je smartphone of tablet.

Bekijk hier een korte introductiefilm over CityInformation.