vrijdag 25 augustus 2017

• Fc eindhoven fanplein voorafgaand aan halve finale

FC Eindhoven Fanplein voorafgaand aan halve finale

Voor de wedstrijd tegen NAC Breda, op vrijdag 13 mei, gaan de poorten van het stadion eerder open dan normaal. Vanaf 17.00 uur gaat het FC Eindhoven Fanplein open, dat alleen bereikbaar is voor supporters met een wedstrijdticket voor het thuisvak.

FC Eindhoven Fanplein

Een heerlijk stuk vlees van de BBQ, goedkoop bier tijdens ‘Happy Hour’, een frietje bij de frietkraam, en de muziek van een DJ op de achtergrond. Ga gezellig met je vrienden en familie naar de aftrap van je weekend! Voor jong en oud!

Het programma

Vrijdag 13 mei
17.00 uur: poorten Jan Louwers Stadion open
17.00 – 18.00 uur: Happy Hour: een grote beker bier voor de prijs  van een klein biertje
19:45 uur: start halve finale Jupiler Play-Offs

FC Eindhoven – NAC Breda

Het FC Eindhoven Fanplein is alleen open voor mensen met een ticket voor de halve finale tussen FC Eindhoven en NAC Breda. Tickets zijn verkrijgbaar via FC-Eindhoven.nl/tickets of bij het secretariaat van het Jan Louwers Stadion. Klik hier voor meer informatie.

Voetbal is een feest!