vrijdag 15 december 2017

• Fc eindhoven en de wensambulance laten laatste wens in vervulling gaan

FC Eindhoven en de Wensambulance laten laatste wens in vervulling gaan

Het was gisteren een bijzondere avond in het Jan Louwers Stadion. Fervent supporter Gerard Bruggeman zag zijn laatste wens in vervulling gaan rondom de wedstrijd FC Eindhoven – Go Ahead Eagles. Gerard is Blauw-Witter in hart en nieren en wilde nog graag een laatste keer naar zijn club. De Wensambulance maakte dit, in samenwerking met FC Eindhoven, gisterenavond mogelijk.

Samen met zijn zoons werd Gerard naar het, voor hem zo bekende, Jan Louwers Stadion gebracht. Hij ging op de foto met de selectie en maakte een praatje met de staf. Ook voorzitter Chris Aelberts kent Gerard nog als een echte supporter en nam uitgebreid de tijd voor hem. Het publiek zorgde voor een daverend applaus vanaf de tribunes voor Gerard Bruggemans. Hij was diep onder de indruk.

FC Eindhoven is trots dat de wens, in samenwerking met de Wensambulance, in vervulling is gegaan voor een echte Blauw-Witter.

Fotografie: John Claessens  Fotopersbureau John Claessens & Mark van Schijndel