vrijdag 15 december 2017

• Fc eindhoven en coca cola lanceren supermarktactie

FC Eindhoven en Coca-Cola lanceren supermarktactie

De samenwerking tussen FC Eindhoven en Coca-Cola zal vanaf deze week zichtbaar worden bij de supermarkten in de regio. Maar liefst 22 supermarkten in Eindhoven en de Kempen starten een speciale actie.

Bij aankoop van een aantal Coca-Cola producten ontvangen klanten van deze supermarkten een coupon waarmee ze het tweede kaartje gratis ontvangen voor de wedstrijd tegen RKC Waalwijk (27/01), Almere City (3/02), FC Oss (10/02) of Telstar (03/03), als ze op de coupon hun gegevens invullen en een wedstrijdticket aanschaffen. Deze coupons zijn in te leveren bij de kassa van het Jan Louwers Stadion op wedstrijddagen (geopend vanaf 18.30 uur).

Algemeen Manager Kees Lepelaars: ''We zijn verheugd dat we in samenwerking met Coca-Cola en diverse supermarkten een mooie actie hebben kunnen uitzetten. Dit is de ideale kans voor mensen uit de regio om op laagdrempelige manier kennis te maken met de ideale aftrap van je weekend bij FC Eindhoven. Hopelijk kan dit een bijdrage leveren aan een voller Jan Louwers Stadion.''

De actie is gedurende de komende twee weken in diverse vestigingen van Albert Heijn, Jumbo en Plus in Eindhoven, Veldhoven, Waalre en Valkenswaard zichtbaar.