zaterdag 15 juli 2017

• Fc eindhoven contracteert keeper guy smit

FC Eindhoven contracteert keeper Guy Smit

FC Eindhoven heeft de 20-jarige doelman Guy Smit gecontracteerd, die per direct aansluit bij de selectie van Ricardo Moniz.

De oorspronkelijk uit Doetinchem afkomstige talentvolle doelman komt over van N.E.C. Nijmegen en speelde daarvoor in de jeugdopleiding van Vitesse.

Smit was tot enkele weken geleden nog op stage bij Arsenal & Brighton in Engeland en maakte gisteren reeds zijn debuut voor FC Eindhoven in de besloten wedstrijd tegen Feyenoord.

Harm van Veldhoven, technisch manager van FC Eindhoven, is content met het vastleggen van deze talentvolle doelman. “Afgelopen weken hebben we een aantal keepers op proef gehad, omdat we de selectie absoluut nog moesten uitbreiden met een keeper. Guy heeft tijdens trainingen en wedstrijden een uitstekende indruk gemaakt op ons en vandaar ook dat we alle vertrouwen hebben in een positieve verdere ontwikkeling van zijn talent. We zien hem dan ook als een waardevolle toevoeging aan onze spelersselectie.”

Actiefoto: PRO SHOTS / Ronald Bonestroo