Tot volgend seizoen!

Geen wedstrijden meer gepland

• Fc eindhoven boekt oefenzege tegen pba france 4 2

FC Eindhoven boekt oefenzege tegen PBA France: 4-2

Dinsdagmiddag speelde FC Eindhoven in het Jan Louwers Stadion een oefenwedstrijd tegen de Franse tak van de Peter Barends Academy. De bezoekers uit Frankrijk stonden bij het rustsignaal met 0-1 voor.

Na het hervatten van de wedstrijd wisten de gasten opnieuw het net te vinden, 0-2. Via proefspelers; Cali Daniel en Maurits de Baar kwamen de Blauw-Witten op gelijke hoogte. Dennis Van Vaerenbergh was ook nog twee maal trefzeker en zorgde daarmee voor de 4-2 eindstand in het voordeel van FC Eindhoven.

Testspelers bij FC Eindhoven: Matthijs Hardijk, Stefan van der Lei, Cali Daniel, Youri van Noort, Maurits de Baar & Damien

Opstelling FC Eindhoven: Van der Lei; Klooster (57. V. Vermeulen), Loof (64. J. Vermeulen), Kortstam, Van Landschoot (81. Raaijmakers); Van den Boomen (46. Achenteh), Damien (57. Kada), Swinnen (57. Van Noort); Hardijk (64. Van Vaerenbergh), Daniel, Kabangu (46. De Baar).