zaterdag 20 juli 2019
16:00 uur

Fantastisch FCE Galabal 2015

Op zaterdag 25 april genoten ruim 550 gasten van een spetterend FCE Galabal 2015 en een avond vol Brabantse gezelligheid.

Vanaf 18u30 was de blauwe loper uitgerold bij het Van der Valk Hotel Eindhoven waar organisatoren André Nijssen, Chiel de Bok & Kees Lepelaars de gasten welkom heetten.

 

In een sfeervolle zaal -  mede gedecoreerd door Liebregts & Liebregts & Bollair – werd de muzikale ondersteuning (in samenwerking met AVR Bazelmans), net zoals de gehele avond, verzorgd door de 3-koppige band ‘De Heeren Van’.

 

Na het heerlijke uitgeserveerde voorgerecht kon iedereen genieten van een rijkelijk live cooking buffet en een optreden van zangeres Jill Helena.

 

Tegelijkertijd gingen de spelers van FC Eindhoven samen met de gastvrouwen van Mayworks Promotions rond voor de loterij.

 

Het ingespeelde duo, presentator Sierd de Vos en gastheer Chiel de Bok, trapten vervolgens op het podium, de traditionele veiling af.

 

Enkele spectaculaire items, beschikbaar gesteld door enkele zeer welwillende personen / bedrijven, werden geveild en zorgden voor een fantastische opbrengst!

 

De winnaressen van de ‘The Voice of Holland 2014’, O’G3NE zorgden aansluitend voor een volle dansvloer en daardoor bleef het nog gezellig tot in de late uurtjes.

 

FC Eindhoven wenst ook via deze weg iedereen hartelijk te bedanken voor hun aanwezigheid en spreekt tevens haar dank uit aan al diegenen, Chantal Jansen Events in het bijzonder, die deze editie van het FCE Gala tot één groot succes hebben gemaakt. Op naar het FCE Galabal 2016……!