zaterdag 15 juli 2017

• Ena de fan of the match bij fc eindhoven

Ena de Fan of the Match bij FC Eindhoven

Rondom de wedstrijd tussen FC Eindhoven en VVV Venlo is Ena van RKVVO uit Veldhoven in het zonnetje gezet. FC Eindhoven heeft in samenwerking met FC Robinstijn dit 13-jarig meisje een speciale avond bezorgd. In het begin van dit seizoen werd kanker bij haar geconstateerd. Zij is nu aan de betere hand, reden genoeg om haar deze mooie avond te bezorgen.

FC Robinstijn laat voetbal gerelateerde kinderwensen in vervulling gaan, voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 18 jaar, die het om welke reden dan ook verdienen om eens een dag in het zonnetje gezet te worden. FC Eindhoven is partner van FC Robinstijn.

Ena werd ruim voor de wedstrijd opgevangen in het spelershome en mocht met de scheidsrechter het veld oplopen. Na afloop ging ze met verschillende spelers van FC Eindhoven op de foto. FC Eindhoven hoopt dat Ena genoten heeft van deze avond!