Tot volgend seizoen!Geen wedstrijden meer gepland

EindhoFAN voordeel uitgelicht!

Als trouwe supporter en seizoenkaarthouder van FC Eindhoven verdien jij extra voordeel. Dat vinden onze sponsoren ook! Daarom kun je met jouw persoonlijke seizoenkaart profiteren van speciaal voor jou geselecteerde kortingen bij onze sponsor. Op vertoon van jouw kaart bij een van onze sponsoren kun je direct gebruik maken van alle aanbiedingen.

Via deze nieuwe rubriek zullen twee supportersacties van sponsoren uitgelicht worden. We trappen af met de aanbiedingen van Dommel 18 en De Leemer Hoef.

 

Dommel 18 is een bruin café met een frisse en eigentijdse uitstraling waar u terecht kunt voor een gezellige borrel met vrienden, een dansje op de dansvloer of lekker kunt genieten op het zonnige terras. Als trouwe supporter van FC Eindhoven ontvang je, bij besteding vanaf €100,¬-, 10% korting op de totaalrekening in het Steakhouse. Voor meer informatie kunt u terecht op www.dommel18.nl.

Bij restaurant De Leemer Hoef kunt u heerlijk à la carte genieten van mooie gerechten, maar ook voor een voortreffelijk vier- of vijfgangendiner kunt u hier terecht. Alle trouwe supporters van FC Eindhoven ontvangen 10% korting op de totaalrekening. Maandag en dinsdag gesloten, andere dagen geopend vanaf 12:00 uur. Bezoek www.leemerhoef.nl voor meer informatie.