vrijdag 15 december 2017

• Eerste training van het seizoen voor special talents

Eerste training van het seizoen voor Special Talents

Vanmiddag start Special Talents met de eerste training van het seizoen. Om 16:00 uur beginnen de speciale talenten in het Jan Louwers Stadion.

FC Eindhoven hecht veel waarde aan maatschappelijke activiteiten in de regio, Special Talents is hiervan een mooi voorbeeld. Special Talents geeft kinderen die om verschillende redenen niet kunnen participeren bij een amateurvereniging, de kans om te sporten met de juiste begeleiding en faciliteiten. FC Eindhoven is dan ook zeer content met de voortzetting van deze maatschappelijke samenwerking en stelt haar accommodatie beschikbaar voor Special Talents om te bouwen met talent.

Stichting Special Talents

Special Talents is een stichting met een maatschappelijk doel, namelijk het aanbieden van voetbalactiviteiten voor kinderen (in de leeftijd 8 t/m 14 jaar) die vanwege een bepaalde ontwikkelingsproblematiek niet bij een reguliere voetbalclub terecht kunnen.

De activiteiten staan onder leiding van trainers met een voetbaltechnische én pedagogische opleiding. Dit zijn trainers die al lange tijd als jeugdtrainer werkzaam zijn en kunnen putten uit een schat aan ervaring in het omgaan met (voetballende) kinderen. Voor, tijdens en na elke activiteit is er aandacht voor de persoonlijke situatie van alle deelnemers. Er wordt uitgegaan van persoonlijke doelen voor elke deelnemer. Deze persoonlijke doelen vormen de leidraad voor de begeleiding van de betreffende speler, zowel in groepsverband als individueel. Ouders/verzorgers kunnen bij aanvang aangeven welke doelen zij belangrijk vinden voor hun kind(eren).

Kom gerust even kijken bij deze talenten!

Kijk op de website voor meer informatie over Special Talents.