vrijdag 22 februari 2019

• Drn opkikker 2019 ryan thomas psv volgt guy smit op

D’n Opkikker 2019: Ryan Thomas (PSV) volgt Guy Smit op

Op carnavalsmaandag 4 maart 2019, beter bekend onder de naam ‘Malle Maandag Middag’, in de tent op de Markt in het Eindhovense Lampegat, overhandigt Sociëteit D’n Opkikker samen met de Wethouder van de gemeente Eindhoven, de Opkikker Bokaal 2019 aan Ryan Thomas. Dit tijdens de ludieke voetbalwedstrijd oud FC Eindhoven tegen Legendary PSV. Thomas is de opvolger van Guy Smit die de Bokaal vorig jaar in ontvangst heeft genomen.Ryan Jared Thomas is een 24-jarige voetballer uit Nieuw-Zeeland. Thomas speelt sinds 2018 bij PSV als middenvelder.

De oorspronkelijk uit Auckland afkomstige middenvelder kwam over van PEC Zwolle en speelde eerder tijdens de wereldkampioenswedstrijden voor Nieuw Zeeland. Bij het “blocken” van een bal op de training, heeft hij een zware knieblessure opgelopen. Thomas heeft daardoor nog niet voor PSV kunnen uitkomen en is druk met revalideren.
Sociëteit D'n Opkikker wil dit jaar, door middel van de uitreiking van een bokaal en oorkonde, haar steun betuigen aan Ryan Thomas en hem veel succes wensen.

Ryan Thomas (PSV) opvolger van Guy Smit (FC Eindhoven)
Op carnavalsmaandag 4 maart 2019, beter bekend onder de naam ‘Malle Maandag Middag’, in de tent op de Markt in het Eindhovense Lampegat, overhandigt Sociëteit D’n Opkikker samen met de Wethouder van de gemeente Eindhoven, de Opkikker Bokaal 2019 aan Ryan Thomas. Dit tijdens de ludieke voetbalwedstrijd oud FC Eindhoven tegen Legendary PSV. Ryan is de opvolger van Guy Smit die de Bokaal vorig jaar in ontvangst heeft genomen.

Wedstrijd FC Eindhoven - Legendary PSV

De handgemaakte Opkikker Bokaal wordt elk jaar op carnavalsmaandag uitgereikt door Sociëteit D’n Opkikker aan een betaald voetbalspeler, die gedurende het afgelopen seizoen een blessure heeft opgelopen en niet heeft kunnen spelen. De bokaal wordt al sinds 1973 uitgereikt. Onder meer Daan Schrijvers (’73), Erwin Koeman, Ronaldo, Ron Vlaar, John Heitinga, Ola Toivonen, Marcellis en Maxime Gunst ontvingen de steunbetuiging eerder.
De uitreiking vindt plaats tijdens de rust van de traditionele wedstrijd tussen oud FC Eindhoven-spelers en Legendary PSV. De wedstrijd wordt gefloten door ZHD Stadsprins van Eindhoven en is een ware happening. Toegang in de tent is gratis.

Voor meer informatie en de complete lijst met kandidaten verwijzen wij u naar www.denopkikker.nl.

Historie D'n Opkikker

Programma Malle Maandag Middag (maandag 4 maart 2019)