vrijdag 22 september 2017

• Doelpuntrijke oefenwinst op jong club brugge jeugdspeler scoort tweemaal

Doelpuntrijke oefenwinst op Jong Club Brugge; jeugdspeler scoort tweemaal

FC Eindhoven heeft dinsdagmiddag een oefenduel tegen Jong Club Brugge met 5-3 gewonnen. Vrijwel alle wedstrijdfitte spelers kregen speelminuten van trainer Ricardo Moniz. De Blauw-Witte doelpunten werden gemaakt door Vandeputte, Bousbiba, De Silva en Vermeulen (2x).

Jari Vandeputte scoorde al vroeg in de wedstrijd de openingstreffer. De Belg trok van links naar binnen en krulde de bal in de bovenhoek. Het duel ging behoorlijk op en neer. Jong Club Brugge kwam met vele talentvolle jongens naar Eindhoven. Het was Daoud Bousbiba die de 2-0 binnenschoot na ruim een half uur spelen. Net voor rust kwamen de bezoekers via een prachtige treffer tot 2-1.

In de rust werd er veel gewisseld. Bij FC Eindhoven stonden er tien andere namen op het veld, Guy Smit was de enige die mocht blijven staan. Club Brugge begon sterk aan de tweede helft, dat leverde de 2-2 op. Echter kwam FC Eindhoven snel weer op voorsprong. Kyle De Silva was de doelpuntenmaker na een goed voorbereidende actie van Rafael Uiterloo. Vervolgens was het Joran Vermeulen, spelend voor FC Eindhoven Randstad Academy O17, die twee treffers wist te maken als rechtsbuiten. Tussendoor benutte Club Brugge nog een strafschop na een overtreding van Guy Smit. De eindstand op het scorebord na negentig minuten was daardoor 5-3.

Opstelling FC Eindhoven eerste helft: Smit; Horsten, Sprockel, Van den Buijs, Gunst; Deschilder, Vloet; Van de Velde, Bousbiba, De Silva, Vandeputte.

Opstelling FC Eindhoven tweede helft: Smit; Durwael, De Wilde, Rossen, Janssen; Swinnen, Loof, Vermeulen, Leonardo, Alemao, Uiterloo.