zaterdag 20 juli 2019
16:00 uur

  • Home
  • Nieuws
  • Doelpuntloos gelijkspel tegen beerschot wilrijk

Doelpuntloos gelijkspel tegen Beerschot-Wilrijk

FC Eindhoven heeft de oefenwedstrijd tegen Beerschot-Wilrijk met 0-0 gelijkgespeeld. Beide ploegen wisten de kansen niet om te zetten in doelpunten. 

In het sfeervolle Olympisch Stadion in Antwerpen begon FC Eindhoven met Anthony van den Hurk en Mart Lieder als spitsenduo. Daarnaast was het in Antwerpen een strijd tussen de gebroeders Swinkels, Ruud tegen Arjan. 

Beerschot-Wilrijk, dat er af en toe stevig inklapte, had de eerste grote kansen. De lat en de paal voorkwamen een achterstand voor FC Eindhoven. De Eindhovenaren probeerden op een lastig veld het spel te maken. Via de gevaarlijke Daoud Bousbiba creerde het daarbij enkele mogelijkheden. Met rust stond het 0-0. 

Na rust was er weinig spektakel. FC Eindhoven gaf weinig kansen weg, maar wist ook weinig zelf af te dwingen. De grootste kans was voor Mart Lieder, die na een pass van Kyle de Silva naast schoot. In de tweede helft maakte Leonardo zijn debuut voor FC Eindhoven. 

Het bleef steken op 0-0. Aanstaande vrijdag gaan de Blauw-Witten op bezoek bij De Graafschap, waar de competitie van start gaat. 

Beerschot Wilrijk - FC Eindhoven 0-0 (0-0).

FC Eindhoven: Swinkels; Loof, De Wilde, Van den Buijs, Gunst (61. Kuiper); Swinnen (61. Rowell), Deschilder; Bousbiba (61. Brown), Lieder (80. Leonardo), Van den Hurk (61. Uiterloo), De Silva (80. Vandeputte).