maandag 27 november 2017

Diverse jeugdspelers opgeroepen voor zaalinterland

Futsalbondscoach Max Tjaden heeft diverse spelers van de FC Eindhoven Randstad Academy opgeroepen voor een onderling oefenduel. Oranje O17 speelde met 3-3 gelijk tegen Oranje O19.

Opgeroepen spelers

Tjaden riep vijf spelers op van de FCE Randstad Academy, en een jeugdspeler van FC Eindhoven Futsal. Uit FC Eindhoven O17 zijn Jarno Janssen, Jay Idzes, Joran Vermeulen, Kaj de Rooij en Lucas de Wit geselecteerd. Uit FC Eindhoven Futsal O19 is Jim Daniëls opgenomen in de selectie. De Blauw-Witten zijn hiermee goed vertegenwoordigd in het Oranje.

De wedstrijd dinsdag eindigde in 3-3. Alle doelpunten van Oranje O17 werden gemaakt door de jeugdspelers van FC Eindhoven. Jay Idzes maakte er één, Joran Vermeulen was verantwoordelijk voor de andere twee treffers.

Alle jeugdteams van de FCE Randstad Academy zijn actief in de zaal en op het veld, zowel trainingen als wedstrijden. Het talent wordt nu ook opgemerkt door de bondscoach. FC Eindhoven wenst de jongens veel succes!

Alles over de FCE Randstad Academy is te vinden op de website FCEindhovenAcademy.nl