vrijdag 31 maart 2017

• Definitief competitieprogramma direct in de agenda

Definitief competitieprogramma direct in de agenda!

Aanstaande zaterdag begint FC Eindhoven aan de voorbereiding van het nieuwe seizoen. Dan staat de eerste training op het programma om ongeveer 10:00 uur in het Jan Louwers Stadion.

Het eerste oefenduel staat gepland op zaterdag 2 juli tegen SV Deurne. Op 26 juli wordt de oefencampagne afgesloten met de Lichtstadderby tegen PSV.

De Jupiler League begint voor FC Eindhoven op vrijdag 5 augustus in Doetinchem. Kersvers degradant De Graafschap is dan de tegenstander. De eerste thuiswedstrijd is op vrijdag 12 augustus tegen FC Volendam. De Jupiler League wordt voor FC Eindhoven thuis afgesloten op 5 mei tegen Helmond Sport.

Alle wedstrijden van FC Eindhoven direct in jouw agenda? Synchroniseer dan nu de wedstrijden via www.fc-eindhoven.nl/agenda1617