vrijdag 15 december 2017

• De oranjeleeuwinnen spelen in het jan louwers stadion

De OranjeLeeuwinnen spelen in het Jan Louwers Stadion!

Op zondag 10 april speelt het Nederlands Vrouwenelftal een thuisinterland in het Jan Louwers Stadion. De oefeninterland wordt gespeeld tegen Canada en begint om 16:00 uur. Kaarten voor deze interland zijn in de vrije verkoop verkrijgbaar via de KNVB-ticketshop (OnsOranje.nl).

Voor Oranje, dat kwalificatie voor de Olympische Spelen 2016 nipt misliep, betekent de oefenperiode in april de aftrap van de voorbereiding op het UEFA Women's EURO 2017. Dit eindtoernooi vindt in Nederland plaats van 16 juli tot en met 6 augustus 2017. Als gastheer is Nederland automatisch geplaatst voor het Europese kampioenschap.

De Canadese voetbalvrouwen zijn geen onbekenden voor de OranjeLeeuwinnen. Tijdens het WK2015 in Canada maakten beide landen deel uit van groep A samen met China en Nieuw-Zeeland. De poulewedstrijd tussen de nummer 11 (Canada) en 12 (Nederland) van de FIFA World ranking eindigde in een 1-1 gelijkspel. Canada neemt komende zomer deel aan de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Deze oefeninterland is voor de Canadese Vrouwen ter voorbereiding op het toernooi in Brazilië.

Kaartverkoop

De kaarten voor de interland kosten €10,- per stuk. Ben je in het bezit van een OnsOranje ClubCard, dan krijg je 10 procent korting. Groepen vanaf tien personen krijgen groepskorting en betalen per persoon slechts €6,-.Kaarten zijn te koop bij de KNVB-ticketshop via OnsOranje.nl.

Daarnaast zijn er losse kaarten te koop bij de secretariaat van FC Eindhoven tijdens openingstijden (09:00 – 16:30 uur).