dinsdag 24 oktober 2017

• Dario van den buijs fc eindhoven heeft veel kwaliteit

Dario van den Buijs: "FC Eindhoven heeft veel kwaliteit"

Dario van den Buijs is een van de nieuwe aanwinsten van FC Eindhoven. De verdediger tekende een driejarig contract bij de Blauw-Witten. De Belg komt over van Club Brugge.

We spraken Van den Buijs over zijn eerste trainingen:”De eerste training was pittig, maar wel heel leuk. Ik ben goed opgevangen door de spelers. De trainer heeft een bepaalde visie die je direct terugziet. Hij is streng, maar rechtvaardig. Hij heeft een goede indruk op mij achtergelaten. Het is een hele toffe groep.”

De Belg kende voor zijn komst bij FC Eindhoven al enkele van zijn nieuwe teamgenoten. “Ik kende Fries Deschilder, Maxime Gunst en Tibeau Swinnen al voordat ik hier kwam. Fries en Maxime kende ik vanwege hun verleden bij Club Brugge. En met Tibeau heb ik samen gespeeld bij de jeugdelftallen van de nationale ploeg.”

Dario van den Buijs over zijn nieuwe club:“FC Eindhoven heeft veel kwaliteit en ik hoop mijn steentje te kunnen bijdragen dit jaar. Als team hopen we natuurlijk naar de Eredivisie te gaan. Als speler hoop ik natuurlijk zoveel mogelijk minuten te maken. Maar dat zullen we wel zien, ik ga er hard voor werken.”