Tot volgend seizoen!

Geen wedstrijden meer gepland

Conceptprogramma voorbereiding

Op zaterdag 29 juni trapt FC Eindhoven de voorbereiding op het nieuwe seizoen af in het Jan Louwers Stadion. De eerste training start om 10.30 uur en deze training is voor iedereen gratis toegankelijk. Tijdens de voorbereiding treft FC Eindhoven oefenpartners uit binnen- en buitenland. Zo speelt FC Eindhoven tegen Lommel SK, VV UNA, Borussia Dortmund U23, VVV-Venlo, FC Groningen, Al Ahli, Al Gharafa en Roda JC.

Vanaf maandag 22 juli tot zaterdag 27 juli beleggen de Blauw-Witten een trainingskamp in Delden te Overijssel. FC Eindhoven speelt alle oefenwedstrijden op vreemde bodem. Dit heeft te maken met de vernieuwing van het kunstgras in het Jan Louwers Stadion.

Zie onderstaand schema voor het voorlopige programma. Dit schema wordt geüpdatet zodra meer informatie bekend is. Informatie over de kaartverkoop van de oefenwedstrijden volgt.

Dag datum tijd Wedstrijd     Locatie
za. 6 juli 19.00 uur Lommel SK - FC Eindhoven Lommel (B)
di. 9 juli n.n.b. vv UNA - FC Eindhoven n.n.b.
wo. 17 juli 18.30 uur Borussia Dortmund U23 - FC Eindhoven Julich-Barnem (D)
za. 20 juli 16.00 uur VVV-Venlo - FC Eindhoven Venlo
di. 23 juli 19.00 uur FC Groningen - FC Eindhoven Norg
vr. 26 juli 14.30 uur Al Ahli (SAr) - FC Eindhoven Hoevelaken
di. 30 juli 19.00 uur Al Gharafa (Qatar) - FC Eindhoven Tegelen
vr. 2 aug 19.00 uur Roda JC Kerkrde - FC Eindhoven Kerkrade

Keuken Kampioen Divisie

Het nieuwe seizoen van de Keuken Kampioen Divisie start op vrijdag 9 augustus. Bestel nu jouw seizoenkaart om niks te missen van jubileumseizoen 110 van FC Eindhoven! Ga naar FC-Eindhoven.nl/FANbox voor meer informatie!