vrijdag 24 augustus 2018

Combideal: De Graafschap & Derby voor 20,-

Begin april heeft FC Eindhoven een druk programma. De Graafschap komt op vrijdag 6 april naar het Jan Louwers Stadion. Maandag 9 april komt rivaal Helmond Sport op bezoek in Eindhoven. De superboeren zullen op volle oorlogssterkte aantreden in Eindhoven. De Graafschap gaat namelijk nog vol voor de Jupiler Play-Offs. De volgende tegenstander Helmond Sport weet de laatste paar wedstrijden weer punten te pakken in de Jupiler League, de wedstrijden tegen de Helmonders staan bovendien altijd garant voor spanning en sensatie. Dat zal nu wederom het geval zijn!

De Blauw-Witten rekenen op jouw steun tijdens deze belangrijke wedstrijden in de vierde periode. Voor slechts €20,- kun je, via deze combideal, jezelf verzekeren van tickets voor de wedstrijden. Zorg dat je deze wedstrijden niet mist!  Kaarten zijn verkrijgbaar via www.fc-eindhoven.nl/tickets. Selecteer kaarten voor allebei de wedstrijden en de korting zal automatisch worden verwerkt.