zaterdag 17 november 2018

Combideal awaydays

Na het gelijkspel tegen FC Volendam is FC Eindhoven al vijf wedstrijden ongeslagen in de Keuken Kampioen Divisie. De komende twee weken speelt FC Eindhoven de uitwedstrijden tegen FC Den Bosch (26/10) en TOP Oss (2/11).

FC Eindhoven is vastberaden de ongeslagen reeks voort te zetten. Dit kan natuurlijk niet zonder de steun van de supporters! Ben jij erbij tijdens de twee Brabantse onderonsjes?

Profiteer dan nu van de aantrekkelijke combideal! Steun FC Eindhoven tijdens deze wedstrijden voor slechts € 30,- voor seizoenkaarthouders en € 40,- voor niet seizoenkaarthouders. Ga snel naar www.fceuitkaarten.nl en bestel je kaarten online!

Liever een autocombi ticket voor FC Den Bosch? Deze is te koop bij het Jan Louwers Stadion op werkdagen van 09:00 – 17:00 uur voor € 12,50 per stuk.

Wees erbij! Want ook buiten het Jan Louwers Stadion is uw steun nodig