Tot volgend seizoen!

Geen wedstrijden meer gepland

Club van de Maand Maart: RKVV E.M.K.

RKVV E.M.K. is verkozen tot Club van de Maand maart bij Amateurvoetbaleindhoven en FC Eindhoven. Bij deze uitverkiezing hoort een uitnodiging voor het bezoeken van een thuiswedstrijd van FC Eindhoven. Op 20 maart is E.M.K. tijdens een thuisduel van FC Eindhoven tegen Sparta Rotterdam te gast in het Jan Louwers stadion.

Alle leden van de 'Club van de Maand' kunnen gratis deze thuiswedstrijd van FC Eindhoven bezoeken. Tevens wordt het bestuur, het eerste elftal en de hoofdsponsor van deze vereniging ontvangen in de business club en het spelershome van FC Eindhoven. Op de website van beide partijen wordt voor en na de wedstrijd volop aandacht besteed aan de ‘Club van de maand’. Daarnaast komt deze maand voorzitter Jacques Ribot van E.M.K. aan het woord op Amateurvoetbaleindhoven over de gang van zaken binnen de club.

Historie:

De voetbalvereniging RKVV E.M.K. ‘Eeneind Maakt Kracht’ is in 1963 opgericht om de Eeneindse jeugd die in die periode reeds op wat weilanden 'voetbalden'. Dit was de reden dat Toon van Geffen en Willy Koppen op verzoek van deze jeugd gezorgd hebben dat er een 'echte club' opgericht is. De officiele start vond plaats aan de Eeneindseweg achter Cafe Schellens, smederij van de Laar en gedeeltelijk op grond van Jan Kuijten. Er was een speelveld van half zand en half gras.
In 1975 is EMK verhuisd naar Nuenen-Zuid en ging men gebruik maken van de huidige accommodatie. Ook nu is EMK nog altijd een vereniging van gezelligheid. Maar ook zijn er zeker sportieve successen geweest. Regelmatig zijn er kampioenschappen gevierd op het Eeneind.