vrijdag 05 mei 2017

• Club van de maand januari vv hoogeloon

Club van de maand januari: V.V. Hoogeloon

V.V. Hoogeloon is verkozen tot Club van de Maand januari bij Amateurvoetbaleindhoven.nl en FC Eindhoven. Bij deze uitverkiezing hoort een uitnodiging voor het bezoeken van een thuiswedstrijd van FC Eindhoven. Op 15 januari is V.V. Hoogeloon tijdens het thuisduel van FC Eindhoven tegen FC Dordrecht te gast in het Jan Louwers Stadion.

Alle leden van de 'Club van de Maand' kunnen gratis deze thuiswedstrijd van FC Eindhoven bezoeken. Tevens wordt het bestuur van deze vereniging ontvangen in de business club van FC Eindhoven. Op de website van beide partijen wordt volop aandacht besteed aan de ‘Club van de maand’. Daarnaast komt deze maand voorzitter Wim de Laat van V.V. Hoogeloon aan het woord op Amateurvoetbaleindhoven.nl over de gang van zaken binnen de club.

Historie:
In de dertiger jaren werd onder de naam H.S.V. Hoogeloon (Hoogeloonse Sport Vereniging) op het huidige Valensplein een schuchtere poging ondernomen om de nobele voetbalsport onder de knie te krijgen. De toenmalige schoolmeester Sevens wist de 'Loonse' mensen warm te maken voor deze nieuwe manier van sport beoefenen en de officiële H.S.V. was een feit rond 1930.

In het nieuwe millennium is voetbalvereniging Hoogeloon uitgegroeid tot een spraakmakende voetbalvereniging in Hoogeloon en omstreken. Zowel de jeugd als de seniorenafdeling zijn tot op heden uitstekend bezet en dankzij de hulp van de vele vrijwilligers vaart de plaatselijke voetbalvereniging bijzonder goed.

logohoogeloon.jpg