Tot volgend seizoen!Geen wedstrijden meer gepland

Club van de Maand april: DVS

DVS. is verkozen tot Club van de Maand april bij Amateurvoetbaleindhoven en FC Eindhoven. Bij deze uitverkiezing hoort een uitnodiging voor het bezoeken van een thuiswedstrijd van FC Eindhoven. Op 24 april is DVS tijdens een thuisduel van FC Eindhoven tegen FC Oss te gast in het Jan Louwers stadion. Alle leden van de 'Club van de Maand' kunnen gratis deze thuiswedstrijd van FC Eindhoven bezoeken. Tevens wordt het bestuur, het eerste elftal en de hoofdsponsor van deze vereniging ontvangen in de business club en het spelershome van FC Eindhoven. Op de website van beide partijen wordt voor en na de wedstrijd volop aandacht besteed aan de ‘Club van de maand’. Daarnaast komt deze maand voorzitter Sjaak Roza van DVS aan het woord op Amateurvoetbaleindhoven over de gang van zaken binnen de club.

 

DVS: "Door Vriendschap Samengebracht"

In de dorpsgemeenschap Aalst behorende bij de gemeente Waalre waren voorheen twee voetbalverenigingen "O.V.V."en "De Treffers"
 De vereniging O.V.V. bestond voornamelijk uit mensen geboren en getogen in Aalst, terwijl de vereniging De Treffers was opgericht door mensen gekomen uit Groesbeek, die zich wegens de betere bestaansmogelijkheden in Aalst gehuisvest hadden. Om de grote onderlinge rivaliteit de kop in te drukken is DVS "Door Vriendschap Samengebracht" 1 juli 1929 opgericht.