zaterdag 15 juli 2017

• Chiro nrtoko en tom van imschoot verlaten fc eindhoven

Chiró N’Toko en Tom van Imschoot verlaten FC Eindhoven

Chiró N’Toko en Tom van Imschoot keren volgend seizoen niet terug in de selectie van FC Eindhoven. Chiró N’Toko gaat op zoek naar een nieuwe club. Tom van Imschoot beëindigt zijn actieve voetballoopbaan en is toegevoegd aan de technische staf van Lommel United als sportief coördinator.

Het contract van Chiró N’Toko is na het huidige seizoen afgelopen en hij heeft aangegeven op zoek te gaan naar een nieuw avontuur. De verdediger heeft drie seizoenen voor FC Eindhoven gespeeld. N’Toko speelde 85 wedstrijden voor de Blauw-Witten. Hierin scoorde hij 11 keer. Het afgelopen seizoen was hij aanvoerder van FC Eindhoven en speelde 21 wedstrijden.  Mocht Chiró N’Toko geen andere club vinden, gaan beide partijen weer in gesprek.

Tom van Imschoot kwam afgelopen seizoen bij FC Eindhoven. Hij speelde 25 wedstrijden in het Blauw-Witte shirt. Tegen FC Oss scoorde hij zijn enige doelpunt in dienst van FC Eindhoven. De Belg gaat volgend seizoen aan de slag als sportief coördinator bij Lommel United.

Wij bedanken Chiró N’Toko en Tom van Imschoot voor hun inzet en wensen hen veel succes bij het vervolg van hun (voetbal)carrière.

FC Eindhoven is momenteel druk bezig met de invulling van de selectie voor komend seizoen.