vrijdag 15 december 2017

• Cafe evv helden anekdotes en het ole ole voor fce

Café EVV: helden, anekdotes en het 'Olé olé voor FCE'

Vrijdagavond voorafgaand aan FC Eindhoven - NAC Breda (6-2) vond Café EVV plaats in het Jan Louwers Stadion. Het goedbezochte supportershome was het toneel voor prachtige anekdotes, een EVV-quiz, voetbalpraat en het clublied.

Twee basisspelers uit het seizoen '74/'75, Lambert Kreekels en Govert Kooiman, vormden samen 'Panel 1975'. Samen met presentator Chiel de Bok gingen ze terug in de tijd, het seizoen dat Eindhoven promoveerde naar de Eredivisie.

Vervolgens was er een uitdagende EVV-quiz om de echte EVV-kenners te kunnen herkennen. De supporters konden de strijd aan gaan met de circa 50 aanwezige oud-spelers. Een duel met jong en oud. De winnaar won twee businessclubkaarten voor FC Eindhoven - De Graafschap en een diner in Restaurant De Leemer Hoef.

Harm van Veldhoven legde vervolgens de link naar het huidige team en de Eindhovense troubadour Luc Vaesen liet het 'Ole ole voor FCE' klinken. Vervolgens kon iedereen samen genieten van een heerlijk voetbalavondje in het Jan Louwers Stadion. Na de winterstop gaat de competitie weer verder, we zien jullie dan graag weer terug!

Op onze Facebookpagina een uitgebreid fotoverslag.