vrijdag 05 mei 2017

• Busreis naar vvv venlo n fc eindhoven

Busreis naar VVV-Venlo – FC Eindhoven

Op vrijdag 10 april a.s. speelt FC Eindhoven de uitwedstrijd tegen VVV Venlo. In “De koel” heeft onze FC het vaak lastig gehad en ook dit jaar zullen de punten niet zo maar worden weggegeven door de Limburgers.

Eindhofan organiseert gewoontegetrouw een busreis naar deze wedstrijd. De supportersbus zal om 18:30 uur vertrekken vanaf onze vaste vertrekplaats, het Supportershome van het Jan Louwers stadion. Seizoenkaarthouders en/of leden van de Supportersvereniging Eindhoven betalen € 15,--. Dit is inclusief toegangsbewijs. Heeft u geen seizoenkaart of bent u geen lid van de Supportersvereniging Eindhoven, dan betaalt u € 25.--.

Opgeven kan tot en met woensdag 08 april 2015 (16:00 uur) via www.eindhoven1909.nl, of door een mail te sturen naar webmaster@eindhoven1909.nl. Vermeld bij opgave ook of u een seizoenkaart heeft of dat u lid bent van de Supportersvereniging Eindhoven.