vrijdag 31 maart 2017

Busreis naar koploper FC Volendam

Vrijdagavond 30 oktober zal FC Eindhoven afreizen naar Volendam. De laatste confrontatie kunnen we ons helaas nog goed herinneren. FC Volendam was in de Jupiler Play-Offs helaas de gelukkigste.

Dit seizoen maken de Volendammers een vliegende start en zijn de trotse koploper in de Jupiler Leaugue. Het zal dus ongetwijfeld een lastige pot worden, maar juist in deze wedstrijden laat FC Eindhoven zien dat het veel kwaliteit in de ploeg heeft.

Het belooft wederom een mooie aanvallende wedstrijd te worden. Hopelijk valt het balletje dit keer goed en nemen we de punten mee naar huis.

Eindhofan organiseert uiteraard een busreis naar deze Topper. De bus zal om 17:30 uur vertrekken vanaf ons Supportershome.

Uw kaartje kunt u nu al bestellen via onze webshop, www.fceindhovenfanstore.nl.

Wij rekenen op uw steun!!