Tot volgend seizoen!

Geen wedstrijden meer gepland

• Busreis naar brabantse derby in waalwijk

Busreis naar Brabantse derby in Waalwijk

Op vrijdag 17 april 2015 is het Mandemakers Stadion in Waalwijk het decor voor een onvervalste Brabantse derby. Gastheer is dan RKC Waalwijk. De blauwgelen stellen dit seizoen teleur, maar er is niet zo maar gewonnen in Waalwijk. Onze FC zal ook in deze broederstrijd de steun van onze supporters nodig hebben.

Ook naar deze wedstrijd organiseert Eindhofan een busreis. Seizoenkaarthouders en/of leden van de Supportersvereniging Eindhoven betalen € 20,--. Dit is inclusief toegangsbewijs. Heeft u geen seizoenkaart of bent u geen lid van de Supportersvereniging Eindhoven, dan betaalt u € 30,--. de bus vertrekt om 18:30 uur vanaf het Supportershome van het Jan Louwers stadion.

Opgeven kan tot en met woensdag 15 april 2015 (16:00 uur) via www.eindhoven1909.nl, of door een mail te sturen naar webmaster@eindhoven1909.nl. Vermeld bij opgave ook of u een seizoenkaart heeft of dat u lid bent van de Supportersvereniging Eindhoven

UPDATE: In verband met de Line-up van Kidsclub Woutje, zal bus 1 eerder vertrekken. Deze bus vertrekt om 18.00 uur. Bus 1 bestaat uit de leden van Kidsclub Woutje, aangevuld met andere supporters. Iedereen die mee dient te gaan met bus 1 krijgt hierover persoonlijk bericht.