vrijdag 20 oktober 2017

• Branco van den boomen naar sc heerenveen

Branco van den Boomen naar sc Heerenveen

Branco van den Boomen gaat FC Eindhoven verlaten. Hij speelt komend seizoen voor sc Heerenveen. De middenvelder heeft vanmiddag zijn handtekening gezet onder een contract bij de Friese club.

Branco van den Boomen speelde één seizoen voor FC Eindhoven en is dit seizoen erg succesvol geweest. Hij speelde 39 wedstrijden in het Blauw-Witte shirt. Hierin scoorde hij 4 keer, waaronder prachtige goals tegen Helmond Sport en Telstar. Ook werd de middenvelder opgenomen in de selectie van het Nederlands elftal onder 20 jaar. Tot slot wist Van den Boomen beslag te leggen op de bronzen stier voor beste talent van de derde periode.

Technisch manager Hans Smulders reageert op de overstap van Branco van den Boomen:”Na meerdere onderhandelingsrondes hebben we een akkoord bereikt met sc Heerenveen. Branco wilde zelf graag op een hoger niveau spelen. Dus het is een mooie stap voor Branco en die gunnen we hem dan ook. Het is goed voor FC Eindhoven dat er weer een speler via ons de Eredivisie bereikt. Dat geeft onze slogan ‘Bouwen met talent’ extra kracht."

We wensen Branco veel succes bij zijn nieuwe club!