vrijdag 22 september 2017

• Branco van den boomen keert terug bij fc eindhoven

Branco van den Boomen keert terug bij FC Eindhoven

FC Eindhoven heeft een principeakkoord bereikt met SC Heerenveen en Branco van den Boomen. De Veldhovenaar tekent deze week een 3-jarige overeenkomst aan de Aalsterweg.

In de zomer van 2014 kwam Van den Boomen van Ajax naar FC Eindhoven waar hij direct uitgroeide tot steunpilaar in het team dat tweede eindigde in de Jupiler League én een periodetitel wist te winnen. Na dat seizoen werd hij getransfereerd naar SC Heerenveen waarvoor hij 23 Eredivisiewedstrijden speelde. Afgelopen seizoen werd hij een half jaar verhuurd aan Willem II en nu keert de controlerende middenvelder weer terug in het Jan Louwers Stadion.

Voorzitter Frans Janssen: ‘’We zijn erg tevreden dat we een regionaal talent als Branco weer terug naar FC Eindhoven hebben kunnen halen. Dit seizoen zal hij één van onze sleutelspelers moeten worden en daar hebben we alle vertrouwen in!’’