dinsdag 24 oktober 2017

• Brabantse avond 27 januari tegen rkc waalwijk

Brabantse avond: 27 januari tegen RKC Waalwijk

Het Brabantse duel tegen RKC Waalwijk zal naast het treffen op het veld ook elders een Brabants karakter krijgen. Op deze avond, vrijdag 27 januari, zal in het Supportershome de 'Brabantse Avond' worden gehouden.

Ook de DJ's van DJ Heeze zullen aanwezig zijn! Deze twee heren zullen de beste Hollandse klassiekers uit de speakers laten komen. En jij kunt bepalen welke dat zijn! Verzoeknummers kunnen vanaf nu worden ingediend via mail: webmaster@eindhoven1909.nl.

Happy Hour en gratis hapjes!

Een Brabantse Avond zonder Happy Hour is geen Brabantse Avond. Dus van 22:00 uur tot 23:00 uur zijn de drankjes € 1,-!

Daarnaast serveren wij gedurende de avond gratis hapjes als worstenbroodjes, saucijzenbroodjes, roggebrood met spek en erwtensoep! Oftewel echt “Brabants voeier”! Na de wedstrijd zullen er ook een aantal spelers aanwezig zijn. Het belooft een gezellige avond te worden! hopelijk zien wij jou ook en beleven we met z’n allen een ouderwets gezellige avond bij onze club!

Het supportershome bij het Jan Louwers Stadion opent om 18.00 uur. De wedstrijd tegen RKC Waalwijk, dat goed presteert in de Jupiler League, start om 20.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via FC-Eindhoven.nl/tickets