vrijdag 31 maart 2017

• Braakhuizen op bezoek als club van de maand

Braakhuizen op bezoek als Club van de Maand

Als club van de maand bij Amateurvoetbaleindhoven.nl en FC Eindhoven was RKSV Braakhuizen op vrijdag 6 februari jl. te gast bij FC Eindhoven.

In de wedstrijd tegen Roda JC die door FC Eindhoven helaas met 2-0 werd verloren, werd het bestuur ontvangen in de Business Club en mochten de leden gratis de wedstrijd bekijken op de tribune.

Een aantal jeugdspelertjes van Braakhuizen maakte deel uit van de line-up waarbij ze aan de hand van de spelers van FC Eindhoven en Roda JC het veld betraden. In de rust mochten de jeugdspelers strafschoppen nemen op de reservedoelman van FC Eindhoven.

Vele voetbalzaken zijn weer besproken en de binding tussen de club uit Geldrop en FC Eindhoven is hierdoor versterkt. De aandacht voor het amateurvoetbal 'in samenwerking met Amateurvoetbaleindhoven’ komt dan ook volledig tot zijn recht op deze avond.