Tot volgend seizoen!

Geen wedstrijden meer gepland

Blauw-Witters op andere velden

Deze week in Blauw-Witters op andere velden blikken we terug op de carrières van een aantal oud-FC Eindhoven spelers. Na hun voetballoopbaan afgesloten te hebben, zijn Eric Addo, Ivo Rossen en Leon Kantelberg actief bij de FCE Randstad Academy.

Leon Kantelberg trainer bij O-15

Leon Kantelberg speelde de laatste drie seizoenen van zijn carrière aan de Aalsterweg. Leon kwam ook uit de jeugd van de Blauw-Witten. In zijn loopbaan speelde hij voor de volgende clubs: Helmond Sport, FC Groningen, FC Utrecht, SC Telstar, VVV-Venlo en natuurlijk FC Eindhoven. Hij speelde in totaal 83 wedstrijden voor de Blauw-Witten. In 2010 was Leon Kantelberg verantwoordelijk voor de assist op Bart van den Eede, Van den Eede schoot FC Eindhoven toen in Veendam naar de periodetitel. Ook kwam Leon nog vier keer uit als international voor de Nederlandse Antillen. Tegenwoordig is hij nog werkzaam bij FC Eindhoven. Hij vervult de functie van jeugdtrainer bij de Onder-15. De O-15 staat bovenaan in de competitie. Kantelberg heeft daarnaast ook een administratieve rol bij de Academy.

Ivo Rossen hoofdtrainer bij O-17

In totaal speelde Ivo Rossen in twee periodes zes seizoenen voor de Blauw-Witten. Van 2009 tot 2012 en van 2014 tot 2017. In de periode hiertussen speelde hij in België voor Sint-Truiden. Ook speelde hij in de Jupiler League nog voor PEC Zwolle, FC Dordrecht en FC Den Bosch. In totaal kwam hij 123 keer uit voor FC Eindhoven. In totaal speelde hij 152 wedstrijden in de Jupiler League. Momenteel is Ivo Rossen nog steeds aanwezig binnen FC Eindhoven. Sinds dit seizoen is hij de hoofdtrainer van FC Eindhoven Onder-17. Het team van Ivo staat eerste in de competitie. Hij combineert het trainen van de O-17 met zijn functie als speler/trainer bij SV Estria, uitkomend in de vijfde klasse zondag.

Eric Addo assistent bij O-19

Eric Addo speelde één seizoen in het Jan Louwers Stadion. In het seizoen 2011/2012 kwam hij vier keer in actie voor de Blauw-Witten. Voor zijn periode bij FC Eindhoven speelde hij voor Club Brugge, PSV en Roda JC. Bij Club Brugge speelde hij vier wedstrijden in twee seizoenen, in het seizoen 1997/1998 werd hij kampioen van België. Hij stond tien jaar onder contract bij PSV, daar pakte hij zeven keer de titel in de eredivisie en een keer de KNVB Beker. Ook speelde hij nog 64 wedstrijden voor Roda JC. Hij werd een paar keer aan de Limburgers verhuurd en tekende in 2009 uiteindelijk een contract in Kerkrade. Verder kwam hij nog 45 keer uit voor Ghana, hij speelde met Ghana nog 4 wedstrijden op het WK van 2006. Tegenwoordig is hij assistent van Michael Lamey bij de Onder-19 van FC Eindhoven. Lamey en Addo zijn met de O-19 koploper in de competitie.