Tot volgend seizoen!

Geen wedstrijden meer gepland

Blauw-Witters op andere velden

Mart Lieder lijkt de topscorer van FC Eindhoven te worden dit seizoen. In de nieuwe Blauw-Witters op andere velden aandacht voor de topscorers van de seizoenen 2013/2014 Donny de Groot, 2011/2012 en 2012/2013 Serhat Koç en 2010/2011 Ratko Vansimpsen.

Donny de Groot hoofdtrainer bij Beerse Boys

Donny de Groot kwam in 2013 op huurbasis over van het Belgische Sint-Truidense VV. In het seizoen 2013/2014 wist hij in 32 wedstrijden in de Jupiler League 12 doelpunten te maken. Hiermee werd hij topscorer van FC Eindhoven in dat seizoen. Donny de Groot heeft in zijn carrière voor 13 verschillende clubs gespeeld. Het merendeel van die clubs kwamen uit Nederland, maar hij heeft ook gevoetbald bij: AEK Larnaka (Cyprus), Newcastle Jets (Australië) en dus bij Sint-Truidense VV (België). Donny de Groot speelde na zijn periode bij de Blauw-Witten nog een jaar profvoetbal. Zijn laatste club was Fortuna Sittard. Na zijn profcarrière werd hij jeugdtrainer in Sittard. Tegenwoordig is hij hoofdtrainer bij Beerse Boys uit Middelbeers.

Serhat Koç in het Blauw-Wit getinte Tiel

Serhat Koç was in de seizoenen 2011/2012 en 2012/2013 de meest productieve speler uit de selectie van FC Eindhoven. Beide seizoenen wist hij 11 keer het net te vinden. Serhat Koç brak in het seizoen 2007/2008 door in het eerste van FC Eindhoven. Hij wekte de interesse van FC Groningen en ging in het seizoen 2009/2010 naar het hoge noorden. Na een seizoen FC Groningen werd hij Het seizoen daarop in de eerste seizoenshelft verhuurd aan SC Cambuur én de tweede seizoenshelft aan FC Eindhoven. Na deze huurperiodes zou Serhat officieel terugkeren bij de Blauw-Witten. Dit waren de seizoenen 2011/2012 en 2012/2013 waarin hij dus topscorer van FC Eindhoven werd. Via; Helmond Sport, Sanluirfaspor, DOVO, Royal Cappellen FC kwam hij dit seizoen bij SV TEC. Momenteel speelt hij samen met veel oud-FC Eindhoven spelers in Tiel. In 20 wedstrijden in de Tweede Divisie heeft hij 7 keer gescoord.

Ratko Vansimpsen in de club van honderd bij Dessel Sport

Ratko Vansimpsen speelde twee seizoenen bij FC Eindhoven. In het seizoen 2010/2011 kwam hij over van Willem II. Met 10 doelpunten was hij toen ook meteen de meest scorende speler bij FC Eindhoven. Een seizoen later wist hij maar twee doelpunten te maken. Na twee seizoenen ging Ratko Vansimpsen terug naar zijn geboorteland, België. Hij tekende bij KFC Dessel Sport. Hij verbleef daar twee seizoenen en ging naar Eendracht Aalst. Een seizoen later was hij actief bij Beerschot-Wilrijk, hier wist hij de titel te pakken in de Tweede Divisie van België. Een jaar later, in het seizoen 2016/2017, lijfde zijn oude club Dessel Sport hem weer in. Momenteel is hij nog steeds actief als speler in Dessel. In 113 wedstrijden voor de club heeft hij 40 doelpunten gemaakt.