Tot volgend seizoen!

Geen wedstrijden meer gepland

Blauw-Witters op andere velden

Na de opvallende transfers van Mandiangu en Alemao volgden er opnieuw twee. Oud-doelman Tom Muyters keerde terug in Eindhoven en Anil Koç maakte een transfer naar Litouwen.

Anil Koç strijkt neer in Litouwen

De Turkse-Belg speelde een seizoen bij FC Eindhoven. In totaal speelde hij dat seizoen 31 wedstrijden in het Blauw-Wit. Dat seizoen werden de Jupiler Play-Offs gehaald, NAC was toen echter te sterk voor Eindhoven. Anil Koç speelde in België voor een drietal clubs voordat hij besloot de grens over te trekken naar het Jan Louwers Stadion. Na zijn seizoen bij FC Eindhoven vertrok Anil naar Turkije, hij tekende een contract bij Antalyaspor dat uitkwam in de Turkse eredivisie. Hij speelde daar echter maar één wedstrijd. Sinds de zomer van 2017 had hij geen club, maar op 21 februari van dit jaar tekende hij een contract bij Atlantas Klaipeda, een van de grootste clubs van Litouwen. De competitie is daar net van start gegaan, Anil heeft zijn debuut voor Atlantas nog niet gemaakt. Op internet verschenen afgelopen weken berichten over een mogelijke vervolgstap van Koç naar de Russische grootmacht Zenit St. Petersburg. Wat daar van waar is, is nog onduidelijk.

Tom Muyters terug in Eindhoven

Oud-doelman van FC Eindhoven Tom Muyters is voor even terug in het Blauw-Wit. Momenteel houdt hij zijn conditie op peil bij de amateurs van FC Eindhoven. Bij zijn laatste club Samsunspor (Turkije) vertrok de doelman na een half seizoen. In Nederland speelde hij in de jeugd bij; PSV, MVV Maastricht en VVV-Venlo. In België stond hij onder de lat bij; Lommel SK, Sint-Truidense en Zulte Waregem. Met FC Eindhoven haalde Tom twee keer de play-offs, in het seizoen 2014/2015 wist hij zelfs een doelpunt te maken tegen FC Volendam, de wedstrijd in de play-offs ging echter wel verloren. Na zijn periode bij de Blauw-Witten speelde hij twee seizoenen bij Excelsior. Maar na de huur van Warner Hahn belandde hij op de bank en besloot Tom in de winter te vertrekken naar Turkije. Een half seizoen later is dat avontuur dus weer voorbij en is hij terug in Eindhoven. Met de AV won hij met 0-1 van Beerse Boys.