vrijdag 20 oktober 2017

Blauw-Witters op andere velden

Vandaag weer een nieuwe ‘Blauw-Witters op andere velden’. Waar spelen onze oud-spelers nu en wat hebben ze dit weekend gedaan met hun huidige club? Deze week met Milan Massop, Wimilio Vink en Timothy Durwael.

Milan Massop wint bij AZ

Milan Massop kwam in 2015 over van de Graafschap en ging en jaar later naar zijn huidige club Excelsior. In het seizoen 2015-2016 werd hij vierde met FC Eindhoven en haalde daarmee de Play-offs. FC Eindhoven trof NAC Breda en wist thuis met 1-0 te winnen. Helaas ging de uitwedstrijd met 2-0 verloren, Milan Massop speelde beide wedstrijden 90 minuten. Inmiddels speelt hij dus voor Excelsior in de Eredivisie. Afgelopen weekend wist hij met zijn ploeg te winnen van AZ Alkmaar met 0-2. Excelsior bezet op dit moment de 12e plaats en heeft al 7 punten weten te verzamelen. Milan Massop speelde 5 wedstrijden en zorgde voor 1 assist dit seizoen.

Wimilio Vink scoort voor verliezend S.V. TEC

Wimilio Vink speelde net als Milan Massop het seizoen ‘15/’16 voor de Blauw-Witten, FC Eindhoven nam Vink over van MVV. In dat seizoen maakte hij 1066 minuten in 22 wedstrijden voor FC Eindhoven. Tegenwoordig speelt hij voor S.V. TEC in de Tweede Divisie. S.V. TEC is het seizoen niet goed begonnen met drie verliespartijen en twee gelijke spelen. Wimilio Vink wist dit weekend te scoren tegen GVVV maar verloor wel met 1-2.

Timothy Durwael terug naar België

Timothy Durwael stond vijf jaar lang bij FC Eindhoven onder contract, van 2012 t/m 2017. In deze periode speelde hij 74 wedstrijden in het Blauw-Wit waarin hij 1 keer wist te scoren. Afgelopen zomer nam de Belg na veel blessureleed afscheid van FC Eindhoven en vertrok naar het Belgische KSK Hasselt. Daar speelt hij in de derde klasse, het vierde landelijke niveau. Na vier speelrondes staat Timothy Durwael met zijn ploeg op een elfde plaats. In totaal behaalde hij met KSK Hasselt 4 punten, door een thuisoverwinning op Zwarte Leeuw en een gelijkspel op bezoek bij Tempo Overijse. Timothy Durwael stond tot dusver in alle wedstrijden van het seizoen in de basis.