zaterdag 20 juli 2019

Blauw-Witters op andere velden

Deze week in ‘Blauw-Witters op andere velden’ zien we dat Tom Boere en Anthony van den Hurk belangrijk zijn geweest in de gewonnen wedstrijden afgelopen weekend tegen Helmond Sport en Telstar. Beide oud- FC Eindhoven spelers scoorden voor hun club.

Doelpunt Tom Boere opent score tegen Helmond Sport
Tom Boere was afgelopen weekend belangrijk voor de club uit Enschede. De spits opende de score door het benutten van een strafschop. Hiermee staat de teller van de jonge aanvaller ondertussen op 11 doelpunten dit seizoen. “Op het moment dat die er komt, moet je er staan”, aldus Boere. Hij staat door deze treffer op een mooie zesde plek op de topscorerslijst van de competitie. Door deze overwinning verstevigd FC Twente de koppositie in de Keuken Kampioen Divisie aangezien concurrenten als FC Den Bosch, Go Ahead Eagles en Sparta punten lieten liggen.

Anthony van den Hurk trefzeker voor MVV Maastricht
De aanvaller was afgelopen weekend tweemaal trefzeker in de gewonnen wedstrijd tegen Telstar. Mede door zijn twee doelpunten werd hij bekroond tot Man of the Match. Binnen één minuut was het al raak voor van den Hurk. Hij kopte een voorzet van linksback Maxime Gunst achter Telstar- doelman Zonneveld. Na 61 minuten werd het 2-0, wat tevens ook de einduitslag was. De overwinning zorgde opnieuw voor drie punten nadat zij de week eerder Helmond Sport wisten te verslaan. Het team van Anthony van den Hurk neemt nu de twaalfde plek in op de ranglijst van de Eerste divisie.