Tot volgend seizoen!

Geen wedstrijden meer gepland

Blauw-Witters op andere velden

Deze week in Blauw-Witters op andere velden. FCV Dender EH, de ploeg van Dennis Van Vaerenbergh en Jonathan ‘Jonny’ Rowell, wint met 2-1 van RFC Liège. Sebastiaan de Wilde heeft een vaste basisplaats veroverd.

Van Vaerenbergh werd vorig seizoen gehuurd van Club Brugge. De aanvaller moest het vooral hebben van invalbeurten en scoorde één competitiegoal. In totaal kwam de Belg 21 wedstrijden in actie voor FC Eindhoven. Jonathan Rowell, oftewel ‘Jonny’, speelde in het seizoen 2016-2017 in het shirt van de Blauw-Witten. De middenvelder speelde 14 wedstrijden voor de Eindhovenaren. Beide spelers spelen dit seizoen bij FCV Dender EH.

De Belgische voetbalclub uit Denderleeuw speelt in de Eerste klasse amateurs. FCV Dender EH neemt na dertien speelronde de tiende plaats in op de ranglijst. Afgelopen weekend werd RFC Liège met 2-1 verslagen. Jonathan Rowell startte in de basis, terwijl Dennis Van Vaerenbergh het moest doen met een invalbeurt.

Sebastiaan De Wilde lijkt een vaste basisplaats veroverd te hebben bij Lommel SK. De centrale verdediger startte vier keer in de basis in de afgelopen vijf wedstrijden.

Lommel SK wist afgelopen weekend na vier wedstrijden zonder overwinning weer eens een duel te winnen. Met Sebastiaan De Wilde in de basis werd het thuisduel tegen AFC Tubize met 1-0 gewonnen. De Belgische club neemt na deze gewonnen wedstrijd de vierde plaats in op de ranglijst in de Eerste klasse B (het tweede niveau van België).‚Äč