vrijdag 22 maart 2019

Blauw-Witters op andere velden

Deze week in Blauw-Witters op andere velden pakt SV TEC de periodetitel in de derde divisie. En zien we dat TOP Oss (de ploeg van Norichio Nieveld en Patrick N’Koyi) de tweede periode uitstekend van start is gegaan.

Een aantal oud-spelers van FC Eindhoven kon afgelopen weekend een feestje vieren bij SV TEC. De ploeg van oud Blauw-Witters Thomas Horsten, Nicky Kuiper, Serhat Koç, Wimilio Vink en Gianluca Maria legde in Goes beslag op de eerste periodetitel in de Derde divisie. TEC startte uitstekend aan de wedstrijd en stond na afloop van de eerste helft al met 0-2 voor. Bart Westerlaken en Robby Holder waren trefzeker voor de uitploeg.

Na rust schoot oud-Eindhoven speler Wimilio Vink de bezoekers op een 0-3 voorsprong, waarmee de wedstrijd eigenlijk gespeeld was. Vlak voor tijd maakte de thuisploeg alsnog de 1-3, maar dit kon het Tielse feestje niet meer bederven.

TOP Oss is bezig aan een uitstekend seizoen in de Keuken Kampioen Divisie. Bij TOP Oss komen we twee oud-spelers van FC Eindhoven tegen. Centrale verdediger Norichio Nieveld en spits Patrick N’Koyi staan beiden onder contract in Oss.

TOP Oss staat na veertien gespeelde wedstrijden op een knappe vierde plaats in de Keuken Kampioen Divisie. Veel teams hebben het dit jaar lastig tegen het 5-3-2 systeem dat de Ossenaren dit jaar spelen. De meest spraakmakende overwinningen werden geboekt op N.E.C. Nijmegen (1-5) en FC Twente (1-2). TOP Oss is de tweede periode ook goed begonnen. Na drie gespeelde wedstrijden staat de ploeg van trainer Klaas Wels bovenaan met negen punten.