vrijdag 22 maart 2019

Blauw-Witters op andere velden

Deze week in Blauw-Witters op andere velden zien we dat Rai Vloet zijn basisdebuut heeft gemaakt bij Frosinone. En zien we dat MVV-aanvaller Anthony van den Hurk zijn derde treffer van het seizoen heeft gemaakt.

Rai Vloet stond afgelopen weekend voor het eerst in de basis bij zijn Serie A club Frosinone. Frosinone wat op het hoogste niveau van Italië uitkomt, nam het in eigen huis op tegen Fiorentina. De club uit Florence bevond zich voorafgaand op dit duel op een achtste plaats in de Serie A.
De bezoekers hadden het erg lastig tegen de stugge thuisploeg. Ondanks dat Fiorentina in eerste instantie nog op voorsprong was gekomen, eindigde de wedstrijd in 1-1 door een late treffer van de thuisploeg. Frosinone pakte met dit verassende gelijkspel het zevende punt van het seizoen, waarmee ze op de negentiende plaats staan in de Serie A.

Aanvaller Anthony van den Hurk was afgelopen weekend weer eens trefzeker namens MVV Maastricht. Op bezoek bij FC Volendam maakte de spits zijn derde treffer van het seizoen.
MVV kende een hele lastige avond tegen de ploeg van trainer Hans de Koning. Na vijftig minuten spelen stond de uitploeg met maar liefst 3-0 achter, nadat Boy Deul (2x) en Darryl Bäly hadden gescoord.
Anthony van den Hurk deed met zijn treffer voor het eerst iets terug in de wedstrijd namens MVV. Het lukte de Limburgers echter niet om terug te komen van de vroege achterstand. De 3-2 van Jérôme Deom in de 85ste minuut kwam te laat voor de bezoekers.

Namens FC Eindhoven wensen wij Rai Vloet en Anthony van den Hurk veel succes voor dit seizoen en de rest van hun carrière!