Tot volgend seizoen!Geen wedstrijden meer gepland

Blauw-Witters op andere velden

Deze week in Blauw-Witters op andere velden: Doriano Kortstam en Tom Boere. Beide oud-spelers van FC Eindhoven waren belangrijk voor hun club afgelopen weekend met een doelpunt.

 

Tom Boere heeft FC Twente afgelopen vrijdag aan een overwinning geholpen door het enige doelpunt van de wedstrijd te maken tegen Almere City FC. De spits schoot knap binnen na een goede aanval van FC Twente. Boere maakte in de thuiswedstrijd tegen Almere City FC alweer zijn zevende treffer van dit seizoen. Hij staat hiermee op een gedeelde vijfde plaats op de topscorerslijst in de Keuken Kampioen Divisie. 
FC Twente maakte tijdens laatste speelronde van de eerste periode nog kans op de periodetitel. Doordat Sparta Rotterdam het thuisduel tegen Telstar met 3-2 won ging de eerste periodetitel van dit seizoen echter naar de Rotterdammers. 

 

Doriano Kortstam maakte afgelopen zomer na een heuse transfersoap waar een transfer naar het Roemeense FC Boto┼čani afketste alsnog de stap naar het buitenland. De rechtsbenige verdediger tekende voor drie seizoenen bij het Griekse FC Platanias, dat op het tweede niveau in Griekenland uitkomt.
Doriano Kortstam heeft bij zijn competitiedebuut direct zijn waarde bewezen voor FC Platanias. De verdediger scoorde in zijn eerste competitieduel voor de Grieken de belangrijke 2-0 tegen Aittitos Spata. Het duel eindigde in een 2-1 overwinning voor FC Platanias. Het team van Doriano Kortstam neemt na één gespeelde wedstrijd de vijfde plaats in op de ranglijst. 

 

Namens FC Eindhoven wensen wij Tom Boer en Doriano Korstam veel succes voor het aankomende seizoen, en de rest van hun carrière!