Tot volgend seizoen!Geen wedstrijden meer gepland

Blauw-Witters op andere velden

Deze week in Blauw-Witters op andere velden nemen we een kijkje in Maastricht waar Joeri Schroijen afgelopen weekend tweemaal trefzeker was voor MVV. En zien we dat Sebastiaan De Wilde op de eerste plaats staat met Lommels SK.
 
Joeri Schroijen speelde in de jeugd van FC Eindhoven. De Weertenaar wist nooit door te breken in het eerste elftal van FC Eindhoven. Na zijn vertrek bij FC Eindhoven speelde de aanvaller onder andere bij Fortuna Sittard, Go Ahead Eagles en VVV Venlo. Sinds 2016 speelt Schroijen bij MVV Maastricht.  
MVV Maastricht speelde afgelopen weekend in eigen huis met 2-2 gelijk tegen Jong PSV. Joeri Schroijen was met twee treffers verantwoordelijk voor de gehele doelpuntenproductie van de thuisploeg. Jong PSV leek lang op weg naar een overwinning in Maastricht tot Schroijen in de blessuretijd voor de verdiende gelijkmaker zorgde. In de blessuretijd had de aanvaller zelfs de winnende treffer op zijn schoen. Zijn vrijetrap spatte echter uiteen op de lat.  


Sebastiaan De Wilde vertrok afgelopen zomer na vijf seizoenen bij FC Eindhoven. 
De Wilde vertrok naar het Belgische Lommel SK wat in de Eerste klasse B uitkomt (het tweede niveau van België). In België gaat het uitstekend met Lommel SK. De club van Sebastiaan De Wilde neemt na tien speelrondes een gedeelde eerste plaats in samen met KV Mechelen. De centrale verdediger kwam tot nu toe in vijf competitieduels in actie voor Lommel SK. Hij stond twee wedstrijden in de basis en kwam in drie duels als invaller binnen de lijnen.