zaterdag 20 juli 2019
16:00 uur

  • Home
  • Nieuws
  • Bijna 200 meiden aan de bal in het jan louwers stadion

Bijna 200 Meiden aan de Bal in het Jan Louwers Stadion

Afgelopen zaterdag werd voor het eerst Meiden aan de Bal georganiseerd. Meiden in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar oud konden zich opgeven voor een hele dag vol voetbalactiviteiten. Met maarliefst 192 deelnemers was de interesse enorm te noemen!

 

Om 11:30 uur begonnen de eerste spellen van de dag. Elke groep werd begeleid door een of meerdere speelsters van FC Eindhoven AV! De begeleiders moedigden de teams met veel enthousiasme aan. Er werden verschillende voetbalactiviteiten gespeeld, waaronder pannavoetbal, pionnenvoetbal en het hardste schot werd gemeten bij de Libra ICT Powershot. Ook werden er echte persfoto’s gemaakt van de meiden. Aan het eind van de dag kwamen er vijf speelsters van PSV om met de meiden te voetballen en handtekeningen uit te delen. Gezelligheid en sportiviteit stond de gehele dag centraal.

 

Na de spellen stond de loterij op het programma. Met mooie voetbalprijzen, zoals een gesigneerd shirt van het Nederlands Vrouwenelftal en van PSV Vrouwen was er genoeg te winnen. Ook een tablet en een speakerset kon gewonnen worden bij de loterij. Tot slot kregen de meiden met het hardste schot nog een mooie prijs mee naar huis, aangeboden door Libra ICT.

 

Met een goodiebag met verschillende voetbalproducten in de hand, gingen de deelneemsters met een glimlach op het gezicht naar huis.

 

Organisatie

Meiden aan de Bal is een initiatief van FC Eindhoven en werd georganiseerd in samenwerking met de KNVBSportformule (onderdeel van gemeente Eindhoven), PSV en Dynamo. Middels dit evenement willen de betrokken organisaties meer aandacht vragen voor Meidenvoetbal in de regio Eindhoven.

 

Meiden aan de Bal werd mede mogelijk gemaakt door: Dommel 18 SteakhouseLibra Service AutomatiseringFonvilleMayworksde Ontdekfabriek en NBI International.

 

De rest van de actiefoto's van Meiden aan de Bal zijn te bekijken op onze Facebookpagina. De persfoto's worden per mail verzonden naar de deelnemers.