vrijdag 20 oktober 2017

• Betaald voetbal steunt actie nederland helpt sint maarten

Betaald voetbal steunt actie 'Nederland helpt Sint-Maarten'

Alle betaald voetbalclubs steunen komend speelweekend de Nationale Actiedag ‘Nederland helpt Sint-Maarten’ van het Rode Kruis. Zo wil ook het voetbal zich collectief inzetten om geld in te zamelen via Giro 5125. Bij alle wedstrijden in de Eredivisie en in de Jupiler League komen spelers en scheidsrechters voor de aftrap gezamenlijk het veld op in een speciaal shirt waarop actie en gironummer staan vermeld. Dit initiatief wordt omarmd door alle clubs, scheidsrechters, Eredivisie CV, Coöperatie Eerste Divisie en KNVB, in nauwe samenwerking met het Rode Kruis.

Ook vragen clubs, de Eredivisie, Jupiler League en KNVB, via hun eigen kanalen aandacht voor de ‘Giro 5125’ actie van het Rode Kruis. Wil jij Sint-Maarten ook steunen? Kijk dan op de website van het Rode Kruis.

FC Eindhoven speelt vrijdagavond een uitwedstrijd in Waalwijk tegen RKC. De aftrap is om 20.00 uur.