vrijdag 22 september 2017

Bestel nu je seizoenkaart!

Vorig seizoen won FC Eindhoven het derde periodekampioenschap en eindigden de Blauw-Witten op een vierde plaats.

Steun jij FC Eindhoven komend seizoen naar opnieuw een klassering in de top van de Jupiler League? De seizoenkaarten zijn verkrijgbaar tegen een voordelige prijs!

Een extra wedstrijd, dezelfde prijs

De prijs van de seizoenkaart is hetzelfde gebleven, ondanks dat er een wedstrijd meer gespeeld gaat worden. Jeugd tot en met 16 jaar kan voor slechts €55,- een heel seizoen naar alle competitiewedstrijden in het Jan Louwers Stadion. Vanaf 17 jaar ben je voor €140,- verzekerd van een vaste plek.

Extra voordelen

Een seizoenkaarthouder gaat niet alleen extra voordelig naar de thuiswedstrijden in de Jupiler League van FC Eindhoven. Hoofdsponsor VDL biedt alle seizoenkaarthouders een gratis kaart aan voor de Lichtstadderby tegen PSV in het Philips Stadion. Daarnaast krijgt men op vertoon van de seizoenkaart €2,- korting bij Service Bioscoop Zien in Eindhoven.

Scoor korting

Vanaf komend seizoen gaat FC Eindhoven in een vernieuwd thuisshirt spelen. De basis van het shirt blijft hetzelfde, maar de details veranderen. Later meer over het nieuwe shirt!

Heb jij al een seizoenkaart? Draag een nieuwe seizoenkaarthouder aan en scoor zelf 30% korting op het nieuwe thuisshirt! Jullie maken gezamenlijk ook nog kans op een Meet&Greet met je favoriete speler en twee businessclubkaarten voor de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen.

Eenvoudig te bestellen

Meedoen aan de bovenstaande actie? Vul het aanvraagformulier in en lever het in bij het secretariaat van het Jan Louwers Stadion. Geef aan dat je mee wil doen aan de actie en kans wil maken op een Meet & Greet en twee businessclubkaarten. Het secretariaat is op werkdagen geopend van 9.00 uur tot 16.30 uur.

Het is ook mogelijk om de seizoenkaart online te bestellen. Via FC-Eindhoven.nl/aanvragen is de seizoenkaart in een paar minuten besteld. Je kunt zelf een prachtige plek kiezen. Een plek op de middellijn of op het fanatieke vak D? Het kan allemaal, voor dezelfde prijs! Als je aangedragen bent door iemand, mail dan even na het bestellen van je seizoenkaart naar: Ticketing@fc-eindhoven.nl. Dan sturen we de kortingsbon voor het vernieuwde thuisshirt naar de aandrager.

Moet je nog verlengen?

Een groot deel van de seizoenkaarthouders heeft de seizoenkaart al verlengd. Jij nog niet? Hopelijk ben je er volgend jaar weer bij! Verlengen kan via FC-Eindhoven.nl/verlengen of bij het secretariaat.

Graag zien we je tijdens het seizoen 2016/2017 in het Jan Louwers Stadion!

NB: Alleen bij een aanvraag van een nieuwe seizoenkaart krijg je een kortingsbon op het vernieuwde thuisshirt. Bij het verlengen geldt deze actie niet.