vrijdag 25 augustus 2017

• Benoeming van twee nieuwe leden eregenootschap

Benoeming van twee nieuwe leden Eregenootschap

Tijdens de bijeenkomst van het Eregenootschap op woensdag 9 november in Restaurant De Leemerhoef zijn Tom Kuiper en Bart Hunnekens benoemd tot erelid in zilver.

Bart en Tom maakten als respectievelijk secretaris en penningmeester vijf jaar lang deel uit van het bestuur.

Bart Hunnekens heeft zich als secretaris met name bezighouden met de juridische zaken binnen de club.  Met zijn juridische kennis heeft Bart er voor gezorgd dat de club verder geprofessionaliseerd  is en dat de club voor het zowel zakelijk als sportief acteren op een hoger plan is gekomen.

Reeds één jaar na aanstelling van penningmeester Tom Kuiper kreeg FC Eindhoven de bevestiging dat het financiële beleid uitstekend op orde was. Het stappenplan opgesteld door het bestuur van FC Eindhoven kreeg eerder dan verwacht de beloning in de vorm van een promotie naar categorie 3.

Tom en Bart van harte gefeliciteerd met deze onderscheiding!