vrijdag 20 oktober 2017

• Ben erbij in de cruciale fase van het seizoen

Ben erbij in de cruciale fase van het seizoen!

In de tweede seizoenshelft willen we gaan vlammen! Daarbij kunnen we jouw steun heel goed gebruiken. Koop nu je halve seizoenkaart bij FC Eindhoven en ontvang er een sjaal bij.

Met de halve seizoenkaart heb je toegang tot de resterende 10 competitiewedstrijden van FC Eindhoven in het Jan Louwers Stadion, met onder meer de thuisduels tegen Jong PSV, VVV-Venlo en Helmond Sport op het programma.

De aanschafprijs van de halve seizoenkaart plus sjaal is slechts €85,-! Bestellen kan eenvoudig via www.FC-Eindhoven.nl/halveseizoenkaart of bij het secretariaat van het Jan Louwers Stadion. De seizoenkaart en de sjaal worden in overleg opgestuurd of opgehaald.

De eerste thuiswedstrijd na de winterstop is op vrijdag 13 januari tegen De Graafschap.